Haarzicht

Haarzicht is een nieuwe gasloze woonwijk aan de rand van Vleuten, vlakbij Utrecht en het markante kasteel De Haar. Bij de eerste drie delen zijn 96 koopwoningen opgeleverd, de actuele fase bestaat uit 15 woningen.

Verteld vanuit:

Elektromonteur

 • Projectleider

  Als de offerte opdracht wordt, draagt de Sales Engineer de informatie over aan de Werkvoorbereider/Projectleider. Die controleert de basisinstallatie aan de hand van de offerte. De kern van het project wordt opgezet: tekenwerk, engineeren en plaatsing van zonnepanelen. Ook wordt een VGM-plan opgesteld (Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

 • Modelleur

  De modelleur werkt nauw samen met zijn collega bij de W-installateur. Tekenwerk gebeurt in 2D. Het werk wordt gedetailleerd voorbereid. Daarbij is onder meer aandacht voor de vele koperswensen; die worden verwerkt en gecontroleerd. Opvallend bij Haarzicht is ook het grote aantal zonnepanelen. Vrijwel alle daken liggen vol.

 • Zelfstandig werkend monteur A

  Overdracht aan de Projectleider en Zelfstandig werkend monteur. Er wordt een monteursmap samengesteld met alle tekeningen, het VGM-plan en eventuele bijzonderheden. Denk bijvoorbeeld aan gegevens over montage van de zonnepanelen.

 • Monteur B

  Robbin is net afgestudeerd aan het mbo 4 in onze Topklas. Hij groeit bij Haarzicht door naar een eigen project. De eerste drie fases draaide hij samen met collega’s. Nu is hij toe aan zijn eerste eigen bouw, onder begeleiding van Gertjan.