Stage MBO

Stage MBO

Volg je een MBO-opleiding Elektrotechniek en zoek je een gave stage? Woon je in de regio Nieuwegein, Woerden, Gouda, Montfoort, De Meern of Amersfoort? Doe dan praktijkervaring op bij Van den Pol Elektrotechniek. Elk jaar lopen gemiddeld zo’n dertig jongeren stage op onze vestigingen in Montfoort of Amersfoort. Op basis van je voorkeuren en de beschikbaarheid zoeken we in overleg een plek op een van de afdelingen binnen Van den Pol, op een bouwplaats of op kantoor.

Maak kennis met het vak
Persoonlijke begeleiding
Ontwikkel je tot een expert

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de stage word je begeleid door ervaren collega’s. Je merkt hoe het in een echt bedrijf gaat en bent onderdeel van het team. Zo leer je in de praktijk toepassen wat je op school hebt geleerd. Daardoor gaat de theorie pas echt leven! Je doet tijdens de stage waardevolle werkervaring op en krijgt nog veel meer inhoudelijke kennis.

Ben jij ons nieuwe talent?

De ervaringen tijdens je stage helpen later bij de keuze voor de richting waarin je verder leert of een baan gaat zoeken. Misschien vind je die job straks wel binnen Van den Pol? Als groot en kerngezond bedrijf met 250 medewerkers is hier volop ruimte om door te groeien. Wij investeren veel in de ontwikkeling en begeleiding van onze medewerkers.

Meewerkstage

Klaar voor de start?

Meer weten? Neem contact op en wij geven antwoord op al je vragen. Zo begin je goed voorbereid aan een stage bij Van den Pol.

Meld je nu aan!

algemene voorwaarden