Topklas '24

Topklas '24

  • school MBO
  • schedule 32-40
  • place Montfoort / Amersfoort

Ben jij een elektrotalent? Kun je goed leren, wil je tegelijkertijd werken en vind je het leuk om in een verkorte tijd de opleiding BBL Elektrotechniek te volgen? Dan is onze Topklas echt iets voor jou!

Baangarantie en doorgroeien
Salaris en gratis opleiding
Laptop

Ben jij onze nieuwe topper?

Als TOPklasser werk je vier dagen per week in de praktijk en heb je één dag per week les op ons hoofdkantoor in Montfoort. Je hebt vanaf de eerste dag recht op een salaris en wij betalen je volledige opleiding inclusief je lesdag. Bij ons haal je versneld je MBO4-diploma Elektrotechniek. Een driejarige gecertificeerde MBO4-opleiding in samenwerking met het MBO Rijnland College in Gouda.

Er zijn veel opleidingsmogelijkheden binnen van den Pol.

Joost, Leerling monteur

Een erkende opleiding op mbo niveau

Je volgt bij ons de MBO-opleiding TEI (technicus elektrotechnische installaties) en werkt 4 dagen per week in de praktijk. Daarnaast zit je 1 dag per week in de klas op ons kantoor in Montfoort. Je leert bij ons en door het hele land hypermoderne elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden.

Je kunt binnen drie jaar je MBO niveau 4 behalen, mocht je het leren erg leuk vinden zou je er zelfs nog voor kunnen kiezen via van den Pol je HBO diploma te behalen.

Wat zijn de spelregels?

Wij vragen minimaal een VMBO-Kaderdiploma met een 7 of hoger voor Rekenen en Wiskunde. Natuurlijk ben je ook welkom met een VMBO-GT/LT, MBO3 of HAVO richting een technisch profiel. Je woont bij voorkeur in de omgeving van Montfoort, IJsselstein, Woerden, Gouda of Amersfoort.

Klaar voor de start?

Meld je aan voor de Topklas via het formulier hiernaast. Wil je meer weten of twijfel je nog of de Topklas iets voor jou is? Neem dan gerust contact op met Kim!

Meld je nu aan!

Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar

Waar wil je zitten?

Geen zorgen. Niks staat nog vast. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eerste kennismakingsgesprek in te plannen.