Projecten

Bij Van den Pol zijn we trots op wat we doen. We laten graag een greep uit onze projecten zien.

Woningbouw

Iedere woning vraagt om een andere aanpak. Of het nu gaat om een basisinstallatie of de nieuwste snufjes op het gebied van Smart Living. Wij beheersen alle onderdelen van het bouwproces. Van ontwerp en calculatie tot uitvoering en de uiteindelijke oplevering. Van den Pol heeft alles in eigen huis en installeert een grote variatie aan bouwsystemen, zowel traditioneel als modern. Opdrachtgevers zijn zeker van optimaal werkende installaties. Die zorgen ervoor dat hun klanten – de bewoners – veilig, comfortabel en energiezuinig kunnen leven.

east Bekijk alle Woningbouw projecten

Retail

Voor vele honderden winkels ontwerpt, realiseert en onderhoudt Van den Pol de elektrotechnische installaties. Ketens als Bruna, H&M, Auping en HEMA vertrouwen al hun winkels in Nederland aan ons toe. Om klanten te verleiden moeten uitstraling, sfeer en faciliteiten optimaal zijn. Techniek en verlichting spelen daarbij een cruciale rol.

Gebruiksgemak staat centraal. Wij zorgen ervoor dat licht, geluid, beveiliging en camera’s met één druk op de knop worden bediend. Ook denken wij mee op het gebied van energiebesparing en hebben oog voor de duurzame uitstraling van producten en merken. Het tempo in de retail ligt hoog. Hoe eerder een nieuwe of verbouwde winkel open kan, hoe beter.

east Bekijk alle Retail projecten

Service & onderhoud

Service en onderhoud zijn bij Van den Pol in ervaren handen. Wij werken voor eindgebruikers, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en VvE’s, steeds vaker als voorkeursleverancier. In langdurige klantrelaties komen onze kennis en kenmerken optimaal tot hun recht.

Als gecertificeerd specialist voeren wij inspecties en controles uit. Contracten op maat vormen de basis voor adequaat onderhoud aan zowel E-, ICT- en beveiligingssystemen als verlichting. Dat onderhoud kan preventief, dagelijks en correctief zijn. Een 24-uursdienst garandeert dag en nacht opvolging bij calamiteiten en storingen. Helpdeskmedewerkers zetten direct de juiste actie in gang.

east Bekijk alle Service & onderhoud projecten

Utiliteitsbouw

Honderden kantoren, scholen, verpleeghuizen en bedrijfsgebouwen getuigen van onze vakkennis en functionele installaties. Van den Pol heeft alle disciplines op het gebied van elektrotechniek in eigen beheer: E-installaties, besturings- en ICT-systemen. Denk onder meer aan energienetwerken, verlichtingssystemen, gebouwbeheersystemen, brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties.

east Bekijk alle Utiliteitsbouw projecten

Beveiliging & ICT

Van den Pol is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van beveiligings- en netwerksystemen. Oplossingen zijn toekomstvast, voorbereid op uitbreiding en nieuwe ontwikkelingen.

Gespecialiseerde medewerkers zijn verantwoordelijk voor state of the art inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging, intercom/videofoon en gecertificeerde brandbeveiliging. Steeds vaker geïntegreerd in een overkoepelend securitymanagementsysteem.

Traditionele kantoorplekken verdwijnen, er wordt veel op afstand gewerkt. Via hoogwaardige databekabeling en een feilloos wifinetwerk zorgen onze mensen dat ICT-netwerken meebewegen met deze veranderingen. Zekerheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn sleutelwoorden.

east Bekijk alle Beveiliging & ICT projecten

Industriële automatisering

Van den Pol Industriële Automatisering acteert graag als partner. Dan komt onze toegevoegde waarde het best tot zijn recht. We leven ons in in de bedrijfsvoering van opdrachtgevers en komen gevraagd en ongevraagd met verbetervoorstellen. Automatisering in de (voedselverwerkende) industrie is immers nooit ‘af’. Daarom zetten wij bij honderden opdrachtgevers onze knowhow en ervaring in voor het optimaliseren van hun processen. Want de kwaliteit kan altijd nóg beter, de levering nóg flexibeler en de kosten per product nóg lager. Daar draagt Van den Pol aan bij.

east Bekijk alle Industriële automatisering projecten

Meer projecten bekijken?

arrow_forward Naar vandenpol.com